قابل توجه هموطنان عزیز کسانی که تمایل به انتشار اخبار، تصاویر و ... نایاب در وبسایت ایرانیان تایلند را دارند می توانند با پشتیبانی سایت از این لینک در تماس باشند.
Blue Grey Red

مشاوره و اخذ انواع ویزا تایلند

    تاریخ ایجاد مطلب :بهمن 06, 1389
مجموعه : خدمات ویزا    

 

  • ویزای توریستی


به طور معمول شما می توانید جهت اخذ ویزای توریستی 60 روزه با مراجعه به سفارت تایلند در کشور خود اقدام به اخذ این ویزا نمایید. برای برخی از کشورها، این ویزا را می توان در اداره مهاجرت کشور تایلند 15 روز دیگر نیز تمدید کرد. شما می توانید به دفعات به تایلند آمده و از ویزای 60 روزه توریستی استفاده کنید. پس از انقضای مدت ویزا، به ازای هر روز اقامت غیر مجاز باید مبلغ 500 بات به عنوان جریمه پرداخت نمایید. لذا وقتی که ویزای شما منقضی شد، باید کشور تایلند را ترک نمایید.
شما همچنین می توانید درخواست ویزا برای دوبار ورود (double visa) کنید، این به این معنی است که برای بار اول به شما ویزای 58 روزه صادر می شود که بعد از اتمام 58 روز می بایست به نزدیک ترین مرز نزدیک تایلند رفته و با خروج و ورود دوباره 58 روز دوم را شروع کنید
شما می توانید 2 مرتبه وارد کشور تایلند شوید و در مجموع نزدیک به 115 روز در تایلند اقامت داشته  (البته لازم به ذکر است که مقدار این نوع ویزا برای کشورهای مختلف تا حدودی متفاوت می باشد).

 

  • ویزای تجاری (NON-Immigrant B):


اگر شما می خواهید در تایلند کار کنید، به ویزای تجاری NON-B و یک  مجوز کار (Work Permit) نیازدارید.
شما اجازه ندارید در تایلند بدون مجوز (Work Permit) کار کنید. ویزای تجاری (NON-B) و مجوز کار   (Work Permit) هر دو لازم است! برخی از شرکت ها کارمندانی را استخدام می کنند و می گویند که ویزای تجاری (NON-B) کافی است و مجوز کار را بعدا هم می توان تهیه کرد که این موضوع صحت ندارد. شما باید به طور همزمان ویزای تجاری و مجوز کار را دریافت کنید. اگر فقط ویزای تجاری داشته باشید و مجوز کار نداشته باشید ممکن است به زندان بیافتید و از تایلند اخراج شوید.


انواع ویزاهای غیر مهاجرتی بنابر تصمیم شما جهت اقامت دارای گونه های مختلف می باشد:

 

  • ویزای تجاری (NON-B) برای کسانی می باشد که قصد فعالیت تجاری دارند
  • ویزای بازنشستگی برای افرادی است که می خواهند به صورت بازنشسته در تایلند اقامت داشته باشند
  • ویزای تحصیلی/ دانشجویی (NON-ED) برای دانشجویان و معلمان
  • ویزای همراه (NON-O)
  • ویزای رسانه های جمعی (NON-M) برای کارهای معتبر یا نمایندگان خبرگزاری ها
  • ویزای حرفه ای (NON-EX) برای مهارت های خاص یا کارهای حرفه ای

 

سرمایه گذاری

مشاوره سرمایه گذاری تایلند

مشاوره سرمایه گذاری تایلند

جزء آن دسته از کشورهائی است که به خاطر رشد سریع اقتصاد...

21 August 2011 ادامه مطلب...
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

خدمات ویزا

مشاوره و اخذ انواع ویزا تایلند

مشاوره و اخذ انواع ویزا تایلند

به طور معمول شما می توانید جهت اخذ ویزای توریستی 60 روزه...

25 January 2011 ادامه مطلب...
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

آموزش

مشاوره و اخذ پذیرش تحصیلی

مشاوره و اخذ پذیرش تحصیلی

تحصیل در یک کلام یک سرمایه گذاریست بدین معنا که دانشجو...

25 January 2011 ادامه مطلب...
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ثبت شرکت

مشاوره تجارت و ثبت شرکت تایلند

مشاوره تجارت و ثبت شرکت تایلند

ساختار شرکت محدود در تایلند مشابه با ساختار شرکت با...

21 August 2011 ادامه مطلب...
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com