قابل توجه هموطنان عزیز کسانی که تمایل به انتشار اخبار، تصاویر و ... نایاب در وبسایت ایرانیان تایلند را دارند می توانند با پشتیبانی سایت از این لینک در تماس باشند.
Blue Grey Red

دوستان و هم میهنان عزیز


با عث خوشحالی است به اطلاع شما برسانم تالار گفتمان ایرانیان تایلند افتتاح شد.
در این تالار شما می توانید آگاهی ها، درد دل ها، شکایت ها، مشکلات، سوالات، و نیازمندی های خود را با دوستا نتان در میان بگذارید، به ایشان کمک کنید و از ایشان مساعدت دریافت نمایید.
اگر چه قبلا بعضی از دوستان از طریق وبلاگها یا گروهها سعی در ایجاد ارتباط بین ایرانیان تایلند نموده بودند و خوشبختانه ثمراتی نیز داشت، اما همچنان جای خالی یک محفل گفتگوی اجتماعی که تمام طیف گسترده ی ایرانیان مقیم تایلند را شامل شود احساس می شد.
با عضویت در این محفل شما مجبور نیستید هر روز دهها ایمیل ناخواسته را حذف نمایید، و برای یافتن اطلاعات مورد نیازتان دهها سایت را زیر و رو کنید. شما می توانید دسته یا انجمنی را که به آن علاقه دارید انتخاب کنید تا آخرین خبرهای مرتبط با آن به اطلاع شما رسانده شود. همچنین می توانید دانش، تجربیات، و نظرات شخصی خود را جهت استفاده ی دوستا نتان به اشتراک بگذارید و بدین وسیله مانع از طی مسیر پیموده شده می شوید.
هم اکنون در تالار گفتمان ایرانیان تایلند عضو شوید و فراموش نکنید یک مطلب یا نظر هر چند مختصر از شما، می تواند باعث صرفه جویی در وقت و هزینه ی هم میهنانمان شود.
با درود بی پایان


مدیریت تالار

خوش آمدید, مهمان
لطفا ورود یا ثبت نام.    آیا رمز عبور را فراموش کرده اید؟

ویزای دانشجویی آمریکا (F1) :
(1 بازدیدکننده) (1) مهمان آنلاین
رفتن به پایینصفحه: 1
موضوع: ویزای دانشجویی آمریکا (F1) :
#176
ویزای دانشجویی آمریکا (F1) : 2 سال, 9 ماه قبل خوب: 0
لطفا" برای تقاضای ویزای دانشجویی و پذیرش از دانشگاههایمعتبر ایالات متحده امریکا به موارد زیر توجه بفرمایید:

این شرکت قادر است برای شما عزیزان، درخواست پذیرش به دانشگاه های معتبر در کشور آمریکا و بدون داشتن آیلتز و تافل دریافت نماید.

پذیرش شما به صورت مشروط بوده و بدین معنی است که شما باید دوره زبان را در آمریکا و در دانشگاه بگذرانید.

در زمان شروع دانشگاه کلاس های تافل و ایلتز را گذرانده و بعد از آن وارد دوره اصلی دانشگاه خواهید شد.

پس از به پایان رسیدن دوره زبان و آیلتز و کسب نمره مورد نیاز برای ورود به برنامه درسی، شما می توانید در رشته های مورد علاقه خود ادامه تحصیل دهید.
پس از ورود به آمریکا امکان تغییر دانشگاه با داشتن شرایط دانشگاه مقصد امکان پذیر می باشد.

تحصیل در کلیه رشته ها با داشتن شرایط لازم مهیا می باشد.و امکاناجازه کار به دانشجویان کارشناسی و ارشد در محیط دانشگاه داده خواهد شد.

برای ورود به دانشگاه معدل دانش آموز باید ۱۴به بالا باشد و اگر کمتر از ۱۴باشد شانس قبولی کمتری وجود دارد ولی این دلیل بر این نیست که هیچ راهی برای ورود به دانشگاه نیست. دانش آموزان بر حسب ریز نمرات و رشته تحصیلی خود پذیرش خواهند گرفت.

مدارک این دانشگاه ها مورد تایید وقبول وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ایران میباشد.
شهریه ی سالیانه این دانشگاه ها 25.000$ میباشد که دوره ی زبان و دانشگاه شما را شامل می شود

شما لازم نیست مبلغ25.000$ را در شروع تحصیل به دانشگاه بپردازید تنها چیزی که دانشگاه از نظر مالی از شما نیاز دارد نامه ای است از ایران که نشان دهید مبلغ 40.000$ در بانک موجودی دارید.

برای ثبت نام اولیه در این دانشگاه و گرفتن پذیرش شما وجهی پرداخت نمی کنید.

سوال های شما پیرامون پذیرش و ویزای دانشجویی

چقدر طول میکشد تا پذیرش آماده شود؟بین 8 تا 12 هفته از زمان تحویل مدارک به دانشگاه طول میکشد تا جواب دانشگاه در مورد پذیرش ارسال شود . طبق تجربه بیشتر پرونده ها به وقت بیشتری نیز نیاز دارند.
هزینه تحصیل و هزینه زندگی چقدر است؟سالیانه بین 12 تا 15 هزار دلار هزینه تحصیل و 15 هزار دلار هزینه زندگی و مسکن و خرج های دیگر
پول اسپانسر چهمدت می بایست درحساب بماند؟زمان ماندن پول در حساب مهم نیست شما باید گواهی بانکی را گرفته و حداقل به اندازه یک سال تحصیل و زندگی پول داشته باشید که حدود 40 هزار دلار می باشد. احتیاج نیست پول در حساب بماند
آیا هم زمان با تحصیل کار هم می توان کرد ؟دانشجوی بین المللی اجازه کار در محیط دانشگاه و آن هم 20 ساعت در هفته را دارند منوط به موجود بودن کار و توانایی دانشجودارا می باشد .وساعتی 10دلار کارمزد دریافت خواهد کرد و این مبلغ پاسخگوی هزینه های دانشگاه و زندگی نخواهد بود و فقط کمک خرج می باشد
مدت تحصیل چه قدر است؟کارشناسی 4 تا 5 و ارشد 2 تا 3 سال بسته به تعداد واحدی که در سال گرفته میشود.
رشته و دانشگاه رامی توانتغییر داد؟در صورتی که از دانشگاه دیگری پذیرش بگیریدبله
پروسه ویزای تحصیلیچقدر است؟حدودا 4 تا 5 ماه ولی زمان سفارت و پذیرش قابل پیش بینی دقیق نیست.
چه رشته ای بهتر پذیرش میدهند؟رشته ای که به رشته تحصیلی شما نزدیک تر باشه و واحد های تخصصی با نمره بالا گذرانده شده باشد
حداقل معدل برای لیسانس و فوق لیسانسچقدر باید باشد؟ معدل 14
· آیا ترجمه ها باید به تایید وزارت علوم و خارجه برسد؟مهر دادگستری کافی است مهر وزارت علوم فقط برای دانشگاه های دولتی و وابسته به دولت ضروریست ، دانشگاه آزاد مهر وزارت علوم نمی خواهد.
ویزا دانشجویی چند سال اعتبار دارد ؟برای کارشناسی 4تا 5وکارشناسی ارشد 2تا3سال
· آیا بعدازاتمام ویزا می توانیم در خاک ایالات متحده بمانیم ؟امکان پذیر است اما فقط در صورتی که قصد ادامه تحصیل داشته باشید و یا اینکه در مدت 1 سالی که مهلت دارید شغل یا اسپانسر پیدا بکنید.
آیا به دانشجو گرین کارت میدهند؟بله. را های مختلفی برای این در آمریکا وجود دارد که بتواند گرین کارت بگیرد.
آیا میشود در دوران تحصیل برای دیدن فامیل به ایران رفت؟ بله
آیا تحصیل در آمریکا محدودیت سنی دارد؟ خیر
آیا متاهل ها هم میتوانندبه همراهخانوادهبرای تحصیلبیایند؟بله در صورتی که متقاضی ویزا بگیرد میتواند برای همسر و فرزندان زیر 21 سال خود نیز تقاضای ویزا F-2 بکند
میشود منو همسرمهر دوپذیرش بگیریم؟ بله
دانشگاه کجاست؟ ایالت کالیفرنیا
نام دانشگاه چیست؟بعد از بررسی پرونده و ریز نمرات شما دانشگاه مورد نظر ما به شما معرفی خواهد شد.
چند ماه زبان باید بخوانیم؟
یک ترم دوره ی 4 ماهه،هر زمانی که امتحان آیلتز رو با نمره 5.5 برای لیسانیس و 6.5 برای فوق لیسانس پاس کنید وارد دوره اصلی دانشگاه میشوید
آیا GRE هم میخواد؟ خیر
برایPHD و دکتری هم میتوان از طریق کایت تور اقدام کرد ؟ خیر فقط در مقطع لیسانس و فوق لیسانس
چه زمان خوابگاه باید رزرو کنیم ؟در صورت پذیرفته شدن دانشگاه اطلاعات خوابگاه را به شما خواهد داد
برای رشته زبان انگلیسی به تنهایی میشودپذیرش گرفت؟بله ولی ویزا گرفتن برای زبان به تنهایی آسان نیست . باید با پذیرشدوره 4 سااله کارشناسی یا 2 ساله ارشد اقدام به گرفتن ویزا کرد.
·آیا داشتن آیلتز و تافال ضروریست؟ خیر ضروری نیست ، ما چه با داشتن نمره زبان و چه بدون نمره زبان میتوانیم برای شما درخواست پذیرش به دانشگاه هایمعتبر ومورد نظر این شرکت را بگیریم.


منبع : آیا به دانشجو گرین کارت میدهند

اخذ ویزای امریکا
kttca.com
kttca
تازه کار
ارسال ها: 2
graphgraph
کاربر آفلاین می باشد برای دیدن مشخصات کاربر اینجا کلیک نمایید
kttca.com
مدیر دسترسی عمومی را غیرفعال کرده است.
 
رفتن به بالاصفحه: 1
Kunenaآخرین ارسال ها را روی کامپیوتر خود ببینید| تالار گفتمان ایرانیان مقیم تایلند www.iranianthailand.com

سرمایه گذاری

مشاوره سرمایه گذاری تایلند

مشاوره سرمایه گذاری تایلند

جزء آن دسته از کشورهائی است که به خاطر رشد سریع اقتصاد...

21 August 2011 ادامه مطلب...
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

خدمات ویزا

مشاوره و اخذ انواع ویزا تایلند

مشاوره و اخذ انواع ویزا تایلند

به طور معمول شما می توانید جهت اخذ ویزای توریستی 60 روزه...

25 January 2011 ادامه مطلب...
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

آموزش

مشاوره و اخذ پذیرش تحصیلی

مشاوره و اخذ پذیرش تحصیلی

تحصیل در یک کلام یک سرمایه گذاریست بدین معنا که دانشجو...

25 January 2011 ادامه مطلب...
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ثبت شرکت

مشاوره تجارت و ثبت شرکت تایلند

مشاوره تجارت و ثبت شرکت تایلند

ساختار شرکت محدود در تایلند مشابه با ساختار شرکت با...

21 August 2011 ادامه مطلب...
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com